«Tὴ γλῶσσα μοῦ ἔδωσαν ἑλληνική· τὸ σπίτι φτωχικὸ στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου. Μονάχη ἔγνοια ἡ γλῶσσα μου στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου.» (Ὀδυσσέας Ἐλύτης, «Ἄξιον ἐστί»)

Σελίδες Πατριδογνωσίας - Περικλῆς Γιαννόπουλος - Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ - Ἀντίβαρο - Πολυτονικό

Κυριακή 29 Ιουλίου 2007

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις του greekalert - Έκθετη η Γιαννάκου και οι νεογενίτσαροι - Με χρήματα και επίβλεψη Τούρκων και Αμερικανών η προδοσία

Χιονοστιβάδα οι αποκαλύψεις του Greek Alert. Με χρήματα και επίβλεψη Τούρκων και Αμερικανών σχεδίασαν την παραχάραξη της Ιστορίας μας τον αφελληνισμό των παιδιών μας.

Δηλώσεις Μαρίας Ρεπούση στο Turkish Daily News
Greek Alert, 13-7-2007

Κλαίγονται οι ραγιάδες στους οθωμανούς αφέντες τους, επειδή οι... κακοί Έλληνες δεν τούς αφήνουν να ολοκληρώσουν το σχέδιο της προδοσίας!

«Ούτε λίγο, ούτε πολύ η Κα Ρεπούση λέει στους Τούρκους πως είναι απογοητευμένη από τον διάλογο που γίνετε στην Ελλάδα για το βιβλίο! Τους διαβεβαιώνει μάλιστα πως η ομάδα της αποφεύγει τις αναφορές των βίαιων επεισοδίων από τους Τούρκους και οτιδήποτε σχετικά με την Τούρκικη συμπεριφορά!

Ένα θετικό που βγαίνει πάντως από την αναφορά στο συγκεκριμένο άρθρο είναι πως αναγνωρίζουν ακόμη και οι Τούρκοι πως οι αντιδράσεις στην Ελλάδα για το βιβλίο είναι από το σύνολο σχεδόν του πολιτικού φάσματος και όχι από μία μειοψηφία όπως θέλει να πιστεύουν η πιο σωστά να παρουσιάζουν η Κα Ρεπούση και η Κα Γιαννάκου.»


To Βιβλίο της ντροπής ετοιμαζόταν εδώ και χρόνια - Συνένοχα και τα δύο κόμματα
Greek Alert, 24-7-2007

Από το 2003 ο τότε υπουργός Πολιτισμού Ευάγγελος Βενιζέλος είχε υποσχεθεί στους τούρκους αφέντες του να διαγράψει από τα Ελληνικά σχολικά βιβλία ό,τι ενοχλεί την κεμαλική στρατοκρατία!


100.000 $ για την «αναθεώρηση» της καταστροφής της Σμύρνης (με την καθοδήγηση του State Department)
Greek Alert, 25-7-2007

Τα αργύρια της προδοσίας με ονόματα και αποδείξεις!

"Track Two : Beyond Traditional Diplomacy".

Με τα χρήματα και τον σχεδιασμό Αμερικανικών πολιτικών και επιχειρηματικών υπηρεσιών η αναθεώρηση των σχολικών μας βιβλίων και η προετοιμασία του γενιτσαρισμού των παιδιών μας!

Τα αργύρια της προδοσίας: Το επίσημο περιοδικό του State Department ξεσκεπάζει τους γραικύλους νεογενίτσαρους, και αποκαλύπτει τα κονδύλια με τα οποία χρηματοδότησε ελληνοτουρκική σύσκεψη για την αναθεώρηση της ιστορίας της Καταστροφής της Σμύρνης (Ναι, συγκεκριμένα! 84.000 $ γράφει το... φακελάκι, για τον «συνωστισμό»! Σειρά έχει, γράφει το περιοδικό του State Dept, η Ελληνική Επανάσταση του 1821!) στα σχολικά μας βιβλία!

Καλά, κι αυτοί οι Αμερικανοί, δεν λυπούνται λίγο τους δούλους τους;! Τί τά δημοσιεύουν κιόλας και τούς εκθέτουν έτσι;! Αλλά είμαστε τόσο αναξιοπρεπείς και χαμερπείς ραγιάδες, φαίνεται, ώστε προκαλούμε αηδία και στους αφέντες μας! Τούς κάνουμε την δουλειά τους, και μάς πετάνε σαν στυμένες λεμονόκουπες! Άντε, να φεύγει η Γιαννάκου, να έρχεται το «παιντί», ο Γιωργάκης...

(Θαυμάστε σε άλλη φωτογραφία στο greekalert και τον επιχειρηματία κ. Κουτσίκο, σύζυγο της κ. υπουργού Παιδείας και πρωτοστάτη της «ελληνοτουρκικής προσέγγισης» - βλέπε αναζητήσεως φθηνών εργατικών χεριών στην γείτονα...)


Μ. Κουτσίκου (2005): «Textbooks of Greece will completely change in 2006»
Greek Alert, 28-7-2007

Από το 2005 η υπουργός Γενιτσαρισμού Γιαννάκου-Κουτσίκου (η οποία παριστάνει σήμερα την Οσία Μαρία, φοβούμενη μην τυχόν και ξυπνήσουν οι ψηφοφόροι της Ν.Δ.) υποσχόταν ευθέως στους τούρκους αφέντες της ότι θα απαλειφθεί από τα σχολικά μας βιβλία ό,τι ενοχλεί την κεμαλική στρατοκρατία!

(Προσοχή! Πάρτε χάπια για την ναυτία πριν επισκεφθείτε αυτό το άρθρο! Περιέχει φωτογραφίες ακατάλληλες για ευαίσθητα μάτια! Η υπουργός Γενιτσαρισμού σε τρυφερά τετ-α-τετ με τούρκους αξιωματούχους, να κοιτά τους αφέντες της με συστολή και λάγνο αγελαδινό βλέμμα! Το στομάχι μου...)

...
Αλλά,

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ, άθλιοι!

«ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ»
Θεόδωρος Κολοκοτρώνης


Διαβάστε το ΑΝΤΙΒΑΡΟ: Τα πάντα για το σχέδιο του αφελληνισμού των παιδιών μας.
www.antibaro.gr

6 σχόλια:

  1. Εύγε Καλλίμαχε!

    Το άρθρο σου με παρεκίνησε να γράψω και εγώ κάτι παρόμοιο.

    Και ετοιμάζω και άλλα για το χρoνικό της ξενοκρατίας, του μισελληνισμού και της υποτέλειας. Ανάμενε, και έπεται συνέχεια!

    Υ.Γ. Οι φωτογραφίες σου τσακίζουν κόκκαλα! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εὐχαριστῶ, συναγωνιστή, καὶ ἀναμένω τὴν συνέχεια τῶν ἐνδιαφερουσῶν δημοσιεύσεών σου! (Ὅσο γιὰ τὶς φωτογραφίες, τὰ εὔσημα ἀνήκουν στὶς Ἑλληνικὲς Γραμμές!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/07, 9:01 μ.μ.

    Τα νεότερα για το βιβλίο στον σημερινό Ελεύθερο Τύπο. Καμάρωσε κυβέρνηση.

    ΥΓ: Καλή η φωτό του Γιωργάκη από τις "Ελληνικές Γραμμές", αλλά θα ψάξω να σου βρω μία ακόμη καλύτερη που έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/07, 1:33 μ.μ.

    Φίλε μου,

    Σου υποσχέθηκα μία φωτογραφία από τις «Ελληνικές Γραμμές», αλλά βρήκα δύο.
    Σου τις χαρίζω από καρδιάς:

    http://www.e-grammes.gr/photos/pasok/giorgakis.jpg
    http://www.e-grammes.gr/images2/1738.jpg

    ΥΓ: Για την ανάρτηση φρόντισε εσύ, διότι εγώ δεν τα καταφέρνω σ' αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/8/07, 10:06 π.μ.

    Καταπληκτική είδηση στο greekalert. Τα παιδιά κάνουν δουλειά εκεί, όχι αστεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ορίστε, συγκεντρωμένα, ακόμη περισσότερα στοιχεία, και σκέψεις δικές μου, φίλε Καλλίμαχε και λοιποί συνΈλληνες:

    «Ποιοι και πώς σχεδιάζουν το μέλλον των παιδιών μας»

    (Τις νέες αποκαλύψεις του Greek Alert, δεν τις πρόλαβα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[comments moderated] Θὰ διαβάσω καὶ θὰ δημοσιεύσω τὸ σχόλιό σας τὸ συντομότερο δυνατόν. Σχόλια ἀγενῆ, ἄσχετα μὲ τὸ θέμα ἢ ἀνόητα, διαγράφονται.