«Tὴ γλῶσσα μοῦ ἔδωσαν ἑλληνική· τὸ σπίτι φτωχικὸ στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου. Μονάχη ἔγνοια ἡ γλῶσσα μου στὶς ἀμμουδιὲς τοῦ Ὁμήρου.» (Ὀδυσσέας Ἐλύτης, «Ἄξιον ἐστί»)

Σελίδες Πατριδογνωσίας - Περικλῆς Γιαννόπουλος - Ἡ Ἑλλὰς τοῦ ΟΧΙ - Ἀντίβαρο - Πολυτονικό

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Ἀκόμη περισσότεροι λόγοι γιὰ τὴν παρουσία τοῦ ΛΑ.Ο.Σ. στὴν Βουλή - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ἀνατέλλει

[Συνέχεια ἀπὸ τὸ προηγούμενο]

4. Ὁ ΛΑ.Ο.Σ. στὴν Βουλή. Ἡ μόνη δυνατότης ἐξασφαλίσεως πολιτικῆς ἱσορροπίας, ἡ μόνη δυνατότης νὰ βρεῖ ἡ εὐρύτερη πατριωτικὴ συντηρητικὴ παράταξι τὸν πραγματικὸ ἑαυτό της, ἡ μόνη δυνατότης γιὰ τὴν ἐξυγίανση καὶ τῆς (βέβαιης αυτοδύναμης νικήτριας) Ν.Δ.

Λυπούμαι, αλλά πρέπει να καταγγείλλω εντόνως την λυσσαλέα και αήθη εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας που παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες, όχι μόνον να σιγουρεύσει την βέβαιη πια νίκη και αυτοδυναμία της, αλλά να βρεθεί και στην Βουλή χωρίς αντίπαλο, έχοντας εξαφανίσει από το προσκήνιο κάθε πολιτική φωνή που θα αντετίθετο στην εθνική μειοδοσία, και έχοντας πίεση μόνον από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, πίεση προς περισσότερη εθνική μειοδοσία βεβαίως. Να εξαφανίσει από τον πολιτικό χάρτη και τις δυνάμεις που αντιτάχθηκαν σθεναρά στον αφελληνισμό, να καταγάγει τέτοιον θρίαμβο, ώστε να μπορεί την επόμενη τετραετία να δρα ασύδοτα και ανεξέλεγκτα και αλαζονικά γράφοντας στα παλαιότερα των κυβερνητικών υποδημάτων τους ίδιους τους πατριώτες οπαδούς της συντηρητικής παρατάξεως.

Στην πραγματικότητα, η μόνη περίπτωση να σοβαρευτεί και να δείξει συνέπεια η Νέα Δημοκρατία, η μόνη περίπτωση να αναγκαστεί να λαμβάνει σοβαρά υπ' όψιν της τους ίδιους τους οπαδούς της, παραδοσιακά πατριώτες, και να μην τούς γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της προς εξυπηρέτησιν των «εκσυγχρονιστών» αρνησιπάτριδων, είναι η ισχυρή παρουσία της εθνικής αντιπολιτεύσεως του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή. Η παρουσία ενός πολιτικού αντίβαρου σε κάθε παρεκτροπή της κυβερνήσεως, το οποίο δεν θα μπορεί να αγνοεί, διότι σε κάθε απόπειρα ενδοτισμού προς την «εκσυγχρονιστική» μειοδοσία θα υφίσταται την ζημιά από την πλευρά των πατριωτών. Το μόνο πιθανό πολιτικό εμπόδιο στην «εκσυγχρονιστική» μειοδοσία είναι αυτό.

Ἐπ᾿ αὐτοῦ τοῦ θέματος ἐπίσης, ἀπὸ τὸ ἱστολόγιο «Ἑλλάς»:

Η υποκρισία του κομματικού κατεστημένου και ο ρόλος της εθνικής αντιπολιτεύσεως του ΛΑ.Ο.Σ. στην νέα Βουλή

Αχαλίνωτη η Ν.Δ. χωρίς την παρουσία του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή


5. Ἡ παγκόσμια ἐξουσία μάχεται λυσσαλέα τὸν ΛΑ.Ο.Σ.· ἐπιθυμεῖ τὴν διατήρησι τοῦ τρικομματικοῦ διαπλεκόμενου κατεστημένου ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ καὶ τὴν περιθωριοποίησι, καὶ συνεπώς ἀδρανοποίησι, κάθε φωνῆς ἀντίστασης στὸ ἀντινεοταξικὸ μὲν παλαιολιθικὸ δὲ Κ.Κ.Ε.

Η λυσσαλέα εκστρατεία βεβαίως της Ν.Δ. και των «Ιών» εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., έχει ακόμη μία παράμετρο. Όχι μόνον η Ν.Δ. θέλει πάση θυσία να αποφύγει το πολιτικό αντίβαρο στα δεξιά της, ώστε να μπορεί να Ρεπουσίζει και να Σκοπιανίζει ανενόχλητη, με την ΠΑΣΟΚοΣυνασπισμένη αντιπολίτευση να μην ζητά λιγότερο αλλά... περισσότερο ενδοτισμό, αλλά και η Νέα Τάξη συνολικώς θέλει να εδραιώσει την κυριαρχία της στο πολιτικό κατεστημένο, χωρίς να υπάρξει καμμία ρωγμή, ούτε καν πιθανότητα ρωγμής σε αυτό. Η Νέα Τάξη θέλει να υπάρχουν στην Βουλή μόνο τα συνηθισμένα κόμματα, αυτά που είχαμε πάντα. Η προσκυνημένη «κυβερνητική τριάδα» (όπως λέγει ο κ. Γιανναράς, χαρακτηρίζοντας ορθώς τον Συνασπισμό κυβερνητικό κόμμα) και το ΚΚΕ, ώστε να είναι καλουπωμένη, και συνεπώς περιθωριοποιημένη, η λαϊκή αντίδραση, μέσα στο παλαιολιθικό «κομμουνιστικό» κρεβάτι του Προκρούστη. «Ποιοί αντιδρούν; οι παλαιολιθικοί του ΚΚΕ.» Αυτομάτως τούς έχουμε περιθωριοποιήσει. Πόσο μάλλον που, δυστυχώς, φαίνεται το ΚΚΕ να έχει υπαναχωρήσει τον τελευταίο καιρό πολύ από την πατριωτική ανανέωση την οποία εξέφρασε η Λιάνα Κανέλλη, και να επέστρεψε στις παλαιές παρωπίδες. (Έχει επισημάνει πολλές φορές εύστοχα αυτήν την αρνητική εξέλιξη ο κ. Καραμπελιάς στο «Άρδην».) Βεβαίως, το ΚΚΕ παραμένει πάντοτε ένα αντινεοταξικό κόμμα, αλλά, όπως είπα είναι περιθωριοποιημένο και αντιμετωπίσιμο. Πολύ μεγαλύτερο τρόμο προκαλεί στην Νέα Τάξη η πιθανότης αναδείξεως ενός νέου πατριωτικού σχηματισμού, εκφράζοντος μάλιστα τις ιδέες, τις οποίες μέσα στην Ν.Δ. νόμιζαν ότι είχαν καταπνίξει και υποτάξει στον «εκσυγχρονισμό». Μια τέτοια εξέλιξη ίσως αποτελέσει τον καταλύτη για εξελίξεις και μέσα στην ίδια την Ν.Δ., καθώς η «εκσυγχρονιστική» συνωμοσία σιωπής και εξαφάνισης της πατριωτικής πολιτικής θα έχει υποστεί ρωγμή που δεν θα μπορεί να αγνοηθεί.


6. Ἡ ἀπογοήτευσις Παπαθεμελῆ καὶ οἱ βρώμικες συκοφαντίες

Δυστυχώς στο ίδιο λούκι μπήκε και ο άξιος κατά τ' άλλα κ. Παπαθεμελής, ο οποίος, όχι μόνον θυμήθηκε να κατέβει στις εκλογές ένα μήνα μήνα σχεδόν πριν την τελευταία στιγμή, με προκλητική κυβερνητική υποστήριξη, απογοητεύοντας τους πατριώτες που έδιναν τότε τον υπέρ πάντων πολιτικό αγώνα, αλλά και ενδίδοντας σε ενέργειες και επιθέσεις επιλήψιμες. Το παιχνίδι με την... αποκομιδή απορριμάτων του ΛΑ.Ο.Σ. (τουλάχιστον απηλλάγη το ΛΑ.Ο.Σ. από ορισμένα φαιδρά πρόσωπα τύπου Μυλωνόπουλου), και κυρίως οι γελοιότητες και οι συκοφαντίες περί δωδεκαθεϊστών, από κάποιους φαιδρούς παρεκκλησιαστικούς κατά του ΛΑ.Ο.Σ. και του κ. Γεωργιάδη, ήταν απογοητευτικά για τον Παπαθεμελή που όλοι εκτιμούσαμε. Αρκεί βεβαίως να κάνει κανείς επίσκεψη από τις ιστοσελίδες των ΥΣΕΕ, ΕΑΡ, Ρασσιάδων, Δαυλών και Διιπετών, να δει με τι μίσος καταφέρονται οι φανατικοί δωδεκαθεϊστές εναντίον του ΛΑ.Ο.Σ., για να καταλάβει ποιος είναι με ποιον. Στην πραγματικότητα, όσοι έχουμε ένα δράμι μυαλό μέσα στο κεφάλι μας και αγαπούμε την Ορθόδοξη εκκλησία και την παράδοσή μας, εκτιμούμε δύο φορές τον Άδωνι Γεωργιάδη. Δύο φορές άξιος συγχαρητηρίων είναι, όχι μόνο για το έργο του υπέρ της Ελληνικής κληρονομιάς πολλά χρόνια πριν ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική, αλλά ακόμη περισσότερο επειδή στον χώρο των ασχολουμένων με την αρχαία Ελλάδα ήταν από τους λίγους που δεν έβλεπαν αντιθετικά την σχέση αρχαίας Ελλάδος και Ελληνισμού. Πραγματικά, η εκτίμησή μου για τον κ. Γεωργιάδη θα με έκανε να θεωρώ σοβαρά άξιο υποστηρίξεως το ΛΑ.Ο.Σ., ακόμη και αν είχε δημιουργηθεί από το πουθενά και δεν εξέφραζε τους πολυετείς αγώνες πολλών άξιων αγωνιστών.


7. Ἡ ἀποφασιστικότης τῶν πατριωτῶν γιὰ τὴν Ἑλληνικὴ Ἀναγέννησι. Ἀγώνας, ὁ μόνος δρόμος.

Οι Έλληνες πατριώτες δεν μπορούν να αυτοκτονήσουν, να εγκαταλείψουν ό,τι έχτισαν με σκληρό αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, να καταστρέψουν την ελπίδα να αποκτήσει επιτέλους η Ελλάδα πατριωτική πολιτική έκφραση, να επιβραβεύσουν την Νέα Δημοκρατία για την μειοδοτική πολιτική της και να τής δώσουν την ευκαιρία ασύδοτη και ανεξέλεγκτη, χωρίς αντιπολίτευση, να κάνει τα ίδια και περισσότερα. Διότι εμείς ενδιαφερόμαστε για τις ιδέες και την πολιτική μας. Εάν ο κ. Καρατζαφέρης είναι αυτός που τις υπηρετεί με συνέπεια και αποτελεσματικότητα, στηρίζουμε αυτόν. Οπωσδήποτε δεν είμαστε αφελείς για να πέφτουμε στην παγίδα της δυσφημιστικής προπαγάνδας των «Ιών» και λοιπών προπαγανδιστών, που, τάχα, τούς ενοχλεί το... πρόσωπο, λες και άμα αρχηγός ήταν ο Βορίδης π.χ. ή ο Γεωργιάδης, θα μάς... υποστήριζαν. Όσον περί αξιοπιστίας και συνέπειας, όποιος θεωρεί πιο αξιόπιστο και συνεπή τον Κωστάκη και την Ν.Δ. που επρόδωσαν την ιδεολογία και τα αισθήματα των ίδιων των οπαδών τους και παρέδωσαν τα παιδιά μας στην Λιακορεπούσειο ΠΑΣΟΚο- εκσυγχρονιστικο- αριστερά, και όχι τους πατριώτες που αγωνίζονται με συνέπεια για τις αρχές τους, είναι άξιος της τύχης του.

Για τον Έλληνα πατριώτη, εάν δεν υπάρξει αλλαγή στον πολιτικό χάρτη της Βουλής την 16η Σεπτεμβρίου, αλλά αντιθέτως επιβραβευθεί η Ρεπούσειος Ν.Δ. και της δοθεί η ανεξέλεγκτη αυτοδυναμία και κυριαρχία για μεγαλύτερη ασυδοσία εις βάρος των παραδόσεών μας, αυτό θα είναι ήττα πελώριων διαστάσεων (μόνο να σκεφθεί κανείς τους Μανδραβέληδες και τους εκσυγχρονιστές της Ν.Δ. να πανηγυρίζουν για την «απάντηση» του λαού στους «κινδυνολόγους εθνικιστές», αρκεί), με τέτοιες επιπτώσεις που θα περάσουν χρόνια για να ξαναμπορέσει να ακουστεί δυναμικά οποιαδήποτε πατριωτική φωνή. Ο δρόμος αυτός οδηγεί κατ' ευθείαν στον γκρεμό, αλλά δεν είμαστε λέμινγκ ώστε να τόν ακολουθήσουμε. Είμαστε αποφασισμένοι την 17η Σεπτεμβρίου να μπορούμε να μιλούμε· να αγωνιζόμαστε. Θα πολεμήσουμε.


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΣ ΑΝΑΤΕΛΛΕΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

4 σχόλια:

  1. Οχι αλλα ναρκωτικα ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τὰ λόγια περιττεύουν. Πήγατε ὅλοι σας, σαν καλὰ προβατάκια, νὰ ψηφίσετε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ -καὶ τζάμπα σκούζατε στὰ μπλόγκια καὶ στὰ ἰντερνέτια τόσον καιρό-, ναί ἢ ὄχι;

    Ἰδοὺ ἡ κάλπη, ἰδού καὶ τὸ πήδημα (τὸ «πήδημα» μὲ ὅλο τὸ εὔρος τῆς σημασίας του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/07, 4:58 μ.μ.

    φίλε καλλίμαχε, θασυμφωνήσω μαζί σου πως η παρουσία ενό πατριωτικού κόμματος στη βουλή (παρά τις προσωπικές μου επιφυλάξεις) θα συμβάλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας στην πολιτική ζωή και θα αποτελέσει αντίβαρό στην αύξηση του ΣΥΡΙΖΑ και την ανευθυνότητα ορισμένων στη ΝΔ... περιμένω με ανυπομονησία μονομαχίες Άδωνη+Βορίδη vs Αλαβάνου+Παπαδημούλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρομαι ποὺ συμφωνεῖς, φίλε vetdino. Ὅσο γι᾿ αὐτό:

    «περιμένω με ανυπομονησία μονομαχίες Άδωνη+Βορίδη vs Αλαβάνου+Παπαδημούλη»

    Ὤ ρέ γλέντια...! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

[comments moderated] Θὰ διαβάσω καὶ θὰ δημοσιεύσω τὸ σχόλιό σας τὸ συντομότερο δυνατόν. Σχόλια ἀγενῆ, ἄσχετα μὲ τὸ θέμα ἢ ἀνόητα, διαγράφονται.